NOSALTRES

[LA PROPOSTA GASTRONÒMICA]
⇟ ⇟

FOC I BRASA, FUSIONAR I EQUILIBRAR

Fer-ho amb les nostres mans, artesanalment, ens fa humans.

Som amants del bon menjar i ho fem com creiem que s’ha de fer: artesanalment. És per això que tot és fet a casa.

Crear cada salsa amb un sabor únic, l’elecció de l’tipus de brioix, adobar els teus propis cogombres, tallar les patates fregides a mà, cuinar amb diferents tècniques i combinar-les, així com la elecció de la pedra idònia per per a la brasa… d’aquesta manera obtens sabors únics en cada mossegada.

APOSTAR PER LA CALITAT, SEMPRE!

El nostre compromís és utilitzar ingredients frescos, 100% ecològics, d’alta qualitat i treballar-los directament a la nostra cuina. Les nostres Burgers estan fetes de carns totalment naturals, lliures d’antibiòtics, esteroides i sense hormones, a més, les nostres hamburgueses de Vaca Vella vénen amb certificat de DO i 30 dies de maduració. Apostem per Carn de Porc 100% Eco, al igual que la elecció dels pollastres de Granja, sota les mateixa normativa, que respectin la seva alimentació i creixin en llibertat. Els nostre pa, ens arriva fresc cada dia, directe dels forns de Cloud Street Bakery, fets amb farina 100% ecològica.

Best Gourmet Burgers & Craft Beer Bar - Barcelona

⇞ Luz Magazine Award 2020⇞

CERVESA ARTESANA SEMPRE ⇟ ⇟

Un bon dinar ha d’anar de la mà d’una bona birra! La nostra pissarra de cerveses artesanals (selecció que canvia cada setmana) és pilar fonamental de la nostra proposta. D’aquesta manera, apostem per cerveses, que al igual que en la nostra cuina, siguin realitzades per mètodes artesanals, sense conservants i respectant els processos de fermentació, que es tradueixen en benestar per al cos. Així mateix, apostem per cerveseries que vulguin experimentar, innovar i buscar sempre qualitat, goig i satisfacció.

VINS NATURALS I BIODINÀMICS

Parlem ja d’un estil de vida. L nostra selecció de Cerveses i Vins Artesanals tracta de la cura pel medi ambient i de l’entorn. A més, s’emmarca en la tendència de saber realment què és el que incorporem al nostre cos, que cada dia cobra més força.

Comptem amb una petita selecció de vins naturals de la terra o de proximitat, així com de cocteleria orgànica per als que volen opcions alternatives.

Et convidem a conèixer-la!

⇟ SEGUEIX-NOS⇟

#barcentrobcn

⇟ ESTEM A ⇟

HORARI

Dilluns: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Dimarts: 13:30 a 16:00, 19:00 a 22:30

Dimecres: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Dijous: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Divendres: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Dissabte: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Diumenge: Abierto 24 Horas

⇟ FES LA TEVA RESERVA ⇟


  Les reserves estan subjectes a confirmació, d’aquesta manera, a l’enviar el formulari, ha de rebre un correu amb la confirmació de la seva reserva i les condicions de la mateixa. Les reserves amb menys de 2 hores d’antelació, estan subjectes a revisió de disponibilitat i no es garanteixen sense confirmació de correu electrònic.    

  Politica de Reserves:

  • Agraïm la vostra puntualitat
  • No es podrà ocupar la taula reservada fins que no hagin arribat tots els comensals.
  • Passats 15 minuts la reserva quedarà anul·lada per tardança o en cas que el grup no estigui complet quedarà anul·lada.
  • Per un tema d’espai, no acceptem carrets de bebè.
  • No disposem de trona o menú de nens
  • No està permès portar pastissos o postres.
  • No tramitem reserves via mail, ni xarxes socials.
  Si les dades de contacte subministrades per vostè. Són errats o impossibiliten la reconfirmació de la seva reserva, la mateixa quedarà anul·lada. Agraïm omplir totes les caselles amb informació veraç. Per cancel·lar la seva reserva en qualsevol moment o per a qualsevol modificació si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Sempre deixem una part de les taules sense reservar per als que ens visiten sense reserva.

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCION DE DADES: En compliment de l’deure d’informar els interessats de les circumstàncies i condicions de l’tractament de les seves dades i dels drets que l’assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Bar Centro – Burgers & Craft Beer – Carlos Gremore González FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta. CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïts posteriorment mitjançant els processos assegurances de l’organització. LEGITIMACIÓ per al tractament: Interès legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud d’informació. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals. ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a Bar Centro – Burgers & Craft Beer Carlos Gremore González, al c / Casp 55, 08010, Barcelona a més de acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).