A LA CARTA | TAKE AWAY | DELIVERY

"If you mix insanely good burgers with top quality craft beer and do it in a city that’s as much fun as Barcelona is, then you’re onto a home run. That’s exactly what you’ll find here. Great fun with even greater burgers."

⇞ Nº1 BEST BURGERS IN BARCELONA by Big 7 Travel ⇞

 • "Un espacio gastronómico con aires americanos y estilo latino"

  Plates selector

  Overview

  "Un local que huye de apelativos donde se premia el producto de proximidad y una materia primera de calidad D.O. con la que construyen una carta Soul Food con toques sudamericanos de su Venezuela natal."

  "...No podemos evitar probar uno de sus cócteles elaborados con licores ecológicos. Un Mojito a base de ron blanco orgánico con toque amargo; una explosión refrescante que nos alivia el gaznate y ya de paso, nos anima la mañana."

  "Un incondicional del barrio que sigue manteniendo la esencia del bar popular que algún día fue, con aires modernos y una cocina de recorrido en manos de dos apasionados de la comida."

 • "Creative Honest Food and Craft Beer"

  Barcelona Food Experience

  Overview

  Bar Centro is like that cool friend that you secretly wish you’d be more like. They do everything so perfectly: in an effortless way and with a complete absence of self-promotion.

  "If you are looking for some of the more innovative street food dishes in Barcelona, this bar is without a doubt a must visit."

  These kinds of kitchens are truly something special, where good ingredients are used, everything is made with plenty of care and from scratch, and the flavours talk for themselves. The word we are looking for here is Honest. Honest, good food."

 • "Sweet Thai Chili Pork"

  Overview

  “El futuro de la comida popular es la fusión del street food de todo el mundo”, dice Carlos Gremone, un cocinero venezolano que con la publicista Debora Schneider reconvirtió en 2014 un bar de menú en bocatería top." "La cita podría ser vacía si no hiciera diana: un bocadillo de cerdo desmenuzado (EUA) que pasa por Perú –albahaca y cilantro– y se aposenta en la boca con una salsa dulce-picante con chile y jengibre (thai) tiene toda la coherencia del mundo. Todo lo hacen desde cero y bien.

⇟ ⇟ Qué desitges? ⇟ ⇟

NOSALTRES

[la PROPOSTA GASTRONÒMICA]
⇟ ⇟

Som Carlos i Debora, amants del bon menjar i ho fem com creiem que s’ha de fer: artesanalment, és per això que tot és fet a casa!

El foc i la brasa, fusionar i equilibrar; fer-ho amb les nostres mans… tot això ens fa humans.

Carns totalment naturals + ingredients frescos 100% ecològics d’alta qualitat + una selecció de cerveses craft.

Un bon dinar ha d’anar de la mà d’una molt bona birra.

⇟ SEGUEIX-NOS⇟

#barcentrobcn

⇟ ESTEM A ⇟

HORARI

Dilluns: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Dimarts: 13:30 a 16:00, 19:00 a 22:30

Dimecres: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Dijous: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Divendres: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Dissabte: 13:00 a 15:30, 19:00 a 22:30

Diumenge: Abierto 24 Horas

⇟ FES LA TEVA RESERVA ⇟


  Les reserves estan subjectes a confirmació, d’aquesta manera, a l’enviar el formulari, ha de rebre un correu amb la confirmació de la seva reserva i les condicions de la mateixa. Les reserves amb menys de 2 hores d’antelació, estan subjectes a revisió de disponibilitat i no es garanteixen sense confirmació de correu electrònic.    

  Politica de Reserves:

  • Agraïm la vostra puntualitat
  • No es podrà ocupar la taula reservada fins que no hagin arribat tots els comensals.
  • Passats 15 minuts la reserva quedarà anul·lada per tardança o en cas que el grup no estigui complet quedarà anul·lada.
  • Per un tema d’espai, no acceptem carrets de bebè.
  • No disposem de trona o menú de nens
  • No està permès portar pastissos o postres.
  • No tramitem reserves via mail, ni xarxes socials.
  Si les dades de contacte subministrades per vostè. Són errats o impossibiliten la reconfirmació de la seva reserva, la mateixa quedarà anul·lada. Agraïm omplir totes les caselles amb informació veraç. Per cancel·lar la seva reserva en qualsevol moment o per a qualsevol modificació si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Sempre deixem una part de les taules sense reservar per als que ens visiten sense reserva.

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCION DE DADES: En compliment de l’deure d’informar els interessats de les circumstàncies i condicions de l’tractament de les seves dades i dels drets que l’assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Bar Centro – Burgers & Craft Beer – Carlos Gremore González FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta. CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïts posteriorment mitjançant els processos assegurances de l’organització. LEGITIMACIÓ per al tractament: Interès legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud d’informació. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals. ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a Bar Centro – Burgers & Craft Beer Carlos Gremore González, al c / Casp 55, 08010, Barcelona a més de acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).